VEIKKOLAN SÄÄNNÖT OSTA LIPPUJA

SPONSORIT :

Veikkolan

SÄÄNNÖT

Sisäänkäynti

Tapahtumapaikalle pääsee sisään klo 18:00 eteenpäin. Jos olet ennakkotilannut lipun, valmistauduthan näytämään sisäänkäynnillä todistuksen siitä, että olet ostanut lipun (kirjaudu LANREG-tunnuksillasi ja näytä tilaus). Jaamme sisäänkäynnillä rannekkeen, jota tulee pitää koko tapahtuman ajan. Jos ranneke on irronnut kädestä, joudut todistamaan uudelleen, että olet ostanut lipun. Tarkistamme laukkujen ja reppujen tms. sisällön sisäänkäynnin yhteydessä. Tapahtuma-alueelta pitää sunnuntaina 19.3 olla ulkona viimeistään kello 14:00 mennessä.

YleistäKodinkoneiden, isojen äänentoistolaitteiden tai muiden paljon sähköä vievien laitteiden käyttö omalla paikalla on ehdottomasti kielletty. Me emme vastaa tapahtuman aikana varastetuista/hajotetuista tavaroista. Päihteiden käyttö tai niiden vaikutuksen alaisena tapahtuma-alueelle on pääsy ehdottomasti kielletty. Tapahtumaan ei myöskään saa tuoda mitään aseeksi luokiteltavaa esinettä. Tapahtumassa käyttäydytään muutenkin asiallisesti ja sivistyneesti maalaisjärkeä käyttäen, sekä Suomen lakeja noudattaen. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla täytyy olla, Kirkkonummen kunnan velvoittamana, päivitetty versio jostain virustorjuntaohjelmasta (esim. ilmainen http://www.veikkolan.fi/). Tulemme todennäköisesti tarkastamaan asian tapahtuman aikana. Jos huomaamme, että sinulla ei ole virustorjuntaa tietokoneellasi, saat varoituksen ja 2h aikaa ladata sen. Jos et ole ajan loppuessa ladannut virustorjuntaa otamme rannekkeesi pois ja joudut poistumaan tapahtumasta pysyvästi. Liikuntasaliin, jossa tapahtuma pidetään ei myöskään valitettavasti meistä riippumattomista syistä johtuen saa tulla ulkokengät jalassa, vaan ne on jätettävä sisäänkäynnille.

DDOS

Mikäli joku tapahtumaan osallistuva tai sen ulkopuolinen yrittää palvelunestohyökkäystä verkkoa kohti, teemme asiasta välittömästi rikosilmoituksen. Myös mahdollinen konepaikka otetaan henkilöltä välittömästi pois.

Sääntöjen rikkominen

Ostaessasi lipun tapahtumaan hyväksyt nämä säännöt. Jos aiheutat henkilö/esinevahinkoja käyttäytymällä sääntöjen vastaisesti olet vastuussa vahingoista. Pidätämme oikeuden mahdollisiin sääntömuutoksiin tapahtuman aikana.SOSIAALINEN MEDIA